مواد اولیه مورد نیاز برای ماه مبارک رمضان

نان
مقدار مورد نیاز:
۳۰۰هزار عدد

خرما
مقدار مورد نیاز:
۱۵هزار کیلوگرم

پنیر یک نفره
مقدار مورد نیاز:
۲۵۰هزار عدد

برنج
مقدار مورد نیاز:
۲۰هزار کیلوگرم

روغن مایع
مقدار مورد نیاز:
۵هزار لیتر

روغن حیوانی
مقدار مورد نیاز:
۲۰۰ کیلوگرم

گوشت گوسفند
مقدار مورد نیاز:
۶هزار کیلوگرم

مرغ
مقدار مورد نیاز:
۵هزار کیلوگرم

گوشت گوساله
مقدار مورد نیاز:
۵هزار کیلوگرم

زعفران
مقدار مورد نیاز:
۴ کیلوگرم

مغز گردو
مقدار مورد نیاز:
۱۴۰۰ کیلوگرم

ظروف یکبار مصرف

آبلیمو
مقدار مورد نیاز:
۱۰۰۰ لیتر

رب گوجه فرنگی
مقدار مورد نیاز:
۶۰۰ کیلوگرم

سبزی سرخ شده
مقدار مورد نیاز:
۳هزار کیلوگرم

ثواب افطاری دادن
موضوع افطاری دادن به روزه‌داران و تقدیر از این بندگان صالح و پاک از سنت‌های سابقه‌دار اسلامی است که مورد اهتمام مسلمانان بوده و نه نتها در زمان پیامبر و امامان معصوم علیهم‌السلام رایج بوده بلکه در عصرهای دیگر نیز همچنان به قوت خود باقی بوده و می‌باشد.
یکی از سنت‌های خوبی که در بین مؤمنان رایج است و ریشه در ایمان مردم دارد، افطاری‌ دادن و میهمانی کردن اقوام و دوستان در ماه مبارک رمضان است. توجه یافتن به کسانی که در اداره زندگی‌شان بویژه ضروری‌ترین امر یعنی غذا، با دشواری روبه هستند، یکی از حکمت‌های روزه است.

افطاری و سحری

حرم مطهر

مشارکت در افطاری حرم مطهر


برای اطلاع از روند توزیع افطاری و فعالیت های هدایا و نذورات
nazr_astanqom را در شبکه های اجتماعی
جستجو
و یا روی آیکون های زیر کلیک کنید