مواد اولیه مورد نیاز برای ماه مبارک رمضان
نان
مقدار مورد نیاز:
۳۰۰هزار عدد
خرما
مقدار مورد نیاز:
۱۵هزار کیلوگرم
پنیر یک نفره
مقدار مورد نیاز:
۲۵۰هزار عدد
برنج
مقدار مورد نیاز:
۲۰هزار کیلوگرم
روغن مایع
مقدار مورد نیاز:
۵هزار لیتر
روغن حیوانی
مقدار مورد نیاز:
۲۰۰ کیلوگرم
گوشت گوسفند
مقدار مورد نیاز:
۶هزار کیلوگرم
مرغ
مقدار مورد نیاز:
۵هزار کیلوگرم
گوشت گوساله
مقدار مورد نیاز:
۵هزار کیلوگرم
زعفران
مقدار مورد نیاز:
۴ کیلوگرم
مغز گردو
مقدار مورد نیاز:
۱۴۰۰ کیلوگرم
ظروف یکبار مصرف
آبلیمو
مقدار مورد نیاز:
۱۰۰۰ لیتر
رب گوجه فرنگی
مقدار مورد نیاز:
۶۰۰ کیلوگرم
سبزی سرخ شده
مقدار مورد نیاز:
۳هزار کیلوگرم
ثواب افطاری دادن
موضوع افطاری دادن به روزهداران و تقدیر از این بندگان صالح و پاک از سنتهای سابقهدار اسلامی است که مورد اهتمام مسلمانان بوده و نه نتها در زمان پیامبر و امامان معصوم علیهمالسلام رایج بوده بلکه در عصرهای دیگر نیز همچنان به قوت خود باقی بوده و میباشد.
یکی از سنتهای خوبی که در بین مؤمنان رایج است و ریشه در ایمان مردم دارد، افطاری دادن و میهمانی کردن اقوام و دوستان در ماه مبارک رمضان است. توجه یافتن به کسانی که در اداره زندگیشان بویژه ضروریترین امر یعنی غذا، با دشواری روبه هستند، یکی از حکمتهای روزه است.
افطاری و سحری
حرم مطهر
برای اطلاع از روند توزیع افطاری و فعالیت های هدایا و نذورات
nazr_astanqom را در شبکه های اجتماعی جستجو
و یا روی آیکون های زیر کلیک کنید