
مواد اولیه مورد نیاز برای ماه مبارک رمضان

آرد نانوایی
مقدار مورد نیاز:
۹۰۰ کیسه

خرما
مقدار مورد نیاز:
۹۰۰۰ کیلوگرم

پنیر یک نفره
مقدار مورد نیاز:
۳۰۰ هزار عدد

برنج
مقدار مورد نیاز:
۳۳ هزار کیلوگرم

روغن مایع و سرخ کردنی
مقدار مورد نیاز:
۸۰۰۰ لیتر

روغن حیوانی
مقدار مورد نیاز:
۴۲۰ کیلوگرم

گوشت گوسفند
مقدار مورد نیاز:
۸هزار کیلوگرم

مرغ
مقدار مورد نیاز:
۲۵هزار کیلوگرم

گوشت گوساله
مقدار مورد نیاز:
۴هزار کیلوگرم

زعفران
مقدار مورد نیاز:
۴ کیلوگرم

مغز گردو
مقدار مورد نیاز:
۲هزار کیلوگرم

ظروف یکبار مصرف

آبلیمو
مقدار مورد نیاز:
۱۰۰۰ لیتر

رب گوجه فرنگی
مقدار مورد نیاز:
۵۵۰۰ کیلوگرم

سبزی
مقدار مورد نیاز:
۶هزار کیلوگرم
ثواب افطاری دادن
موضوع افطاری دادن به روزهداران و تقدیر از این بندگان صالح و پاک از سنتهای سابقهدار اسلامی است که مورد اهتمام مسلمانان بوده و نه نتها در زمان پیامبر و امامان معصوم علیهمالسلام رایج بوده بلکه در عصرهای دیگر نیز همچنان به قوت خود باقی بوده و میباشد.
یکی از سنتهای خوبی که در بین مؤمنان رایج است و ریشه در ایمان مردم دارد، افطاری دادن و میهمانی کردن اقوام و دوستان در ماه مبارک رمضان است. توجه یافتن به کسانی که در اداره زندگیشان بویژه ضروریترین امر یعنی غذا، با دشواری روبه هستند، یکی از حکمتهای روزه است.
افطاری و سحری
حرم مطهر


برای اطلاع از روند توزیع افطاری و فعالیت های هدایا و نذورات
nazr_astanqom را در شبکه های اجتماعی جستجو
و یا روی آیکون های زیر کلیک کنید